Privat vård

Välkommen till Läkarhuset i hjärtat av Glada Hudik

Vi erbjuder privat specialistvård läkare, vaccinationer, företagshälsa, hälsoundersökningar och intyg.

Beauty spa wellness. Lokal provtagning för Werlabs. Venous Centre åderbråcksmottagning.

copyright 2024

Läkarhuset expanderar sedan hösten 2023 vår privata medicinska verksamhet; för att ha resurser till att möta det behov som vi ser från er som har vårdförsäkringar och till viss del helt privat.


Många erfar att det blivit sämre kapacitet och service från andra privata vårdgivare, så då tar vi vid istället. Läkarhuset står för kompetens och service, även i framtiden.

Kärnan för vår nya privata hälso- och sjukvård är doktor Karin Bernhardsson, specialist i allmänmedicin tillsammans med Annika Iggbom, koordinator och undersköterska.


Karin har gedigen utbildning, skaffat sig lång yrkeserfarenhet och tillsammans med Annika har de skapat ett stort förtroenförtroende som vi bygger vidare på genom samverkan med försäkringsbolagens vårdförsäkringar. Övriga husläkare är Anders Drejare och Bo Fagerström.


Våra ortopediska specialister Anders Eriksson och Magnus Thulin är ofta på Läkarhuset, medan kirurgiska ingrepp sker i Sundsvall påSpecialistläkarhuset. Vi ser dessutom fram mot att på sikt knyta till oss andra specialister också.


Kunder med vårdförsäkring vänder sig alltid vid nybesök först till sitt Försäkringsbolags kundtjänst, för att öppna ett nytt ärende. Det kan vara en bokning eller en öppen besöksbiljett.


Frågor om bokningar, utredningar och handläggning inför planerade insatser går till Annika Iggbom. När så behövs kontaktar vi er för t ex recept, remisser eller intyg. Kunder med pågående ärenden kommer också att kunna ringa direkt till Annika.


Maila oss koordinator@vastertull.seKontaktuppgifter:


Karin Bernhardsson, specialist i allmänmedicin: e-post bernhardsson@vastertull.se

Anders Eriksson, specialist i ortopedi: e-post eriksson@vastertull.se

Magnus Thulin, specialist i ortopedi: e-post thulin@vastertull.se

Anders Drejare, specialist allmänmedicin: e-post drejare@vastertull.se

Annika Iggbom, koordinator och undersköterska: e-post koordinator@vastertull.seWERLABS


För dig som vet vilka prover du vill få analyserade och bedömda, kan du boka provtagning på Läkarhsuet genom WERLABS. Du kan också komplettera detta med hälsOKollen, läs vidare nedan.hälsOKollen


Kan bokas separat eller som tillägg för WERLABS kunder. Detta är smidig och relevant hälsoundersökning av sköterska. Det ingår blodvärde, blodsocker, kolesterol, blodtryck, urinprov, syntest, längd och vikt, BMI.


Den som bokat blodprover via WERLABS kan välj alternative blodtryck, urinprov, syntest, längd och vikt, BMI till lägre kostnad om du redan fått blodvärde, blodsocker och kolesterol i den analysmeny du beställt.För helt privat kund:


Läkarhuset kan ta emot privatpersoner i begränsad omfattning. För att vi ska ha möjlighet att erbjuda er en god vård i dessa ärenden, ber vi dig som är intresserad att ta kontakt att fylla i formulär KLICKA HÄR Du kan även se prislista.


Första steget är att presentera din fråga, dvs vad du behöver hjälp med. Vanligt är också s k Second Opinion, dvs att du kan få förklarat vad du gått igenom hos annan vårdgivare och förklaring liksom råd om hur du kan komma vidare. Uppgifterna hanteras under sträng sekretess och enligt GDPR.


Informationen behövs för att vi på Läkarhuset på rimligt sätt ska kunna ta ställning om vi kan hjälpa dig eller om du behöver hänvisas vidare till annan lämplig vårdenhet.